Alya Marin’de izole yaşam başladı

04-03-21
Beylikdüzü’nün en nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Marin’de teslim aşamasına gelindi. Deniz manzaralı ve bahçeli daireleriyle izole yaşamı yeniden tanımlayan proje, 9 blokta, 2+1’den 6+2’ye uzanan farklı büyüklükte 64 daire ve 10 dükkândan oluşuyor. Projede, hemen tapu- hemen teslim avantajı sunuluyor.

Alya Marin, yatay mimari konsepti, yeşillikler içindeki bahçeleri ve deniz manzarası ile başta yabancı yatırımcılar olmak üzere yerli yatırımcılar tarafından da büyük talep görüyor. Tasarımı ve donanımından aldığı güçle pandemi döneminde oluşan izole yaşam trendini yeniden tanımlayan projede teslimler, Mart ayı itibariyle başladı.

İstanbul’un göbeğinde izole bir yaşam sunan Alya Marin, modern mimari çizgileri, açık kapalı sosyal alanları, çocuk oyun parkları, yapıların arasında yer alan doğal topoğrafya ile uyumlu peyzaj düzenlemesi ile ferah ve nezih bir yaşam imkânı sunuyor. Birinci sınıf malzemeyle inşa edilen proje, kesintisiz güvenlik ve servis hizmetiyle de huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor. 119 ile 303 metrekare arasında değişen, 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan toplam 64 daire ve 10 dükkândan oluşan proje, sahip olduğu ısı ve ses izolasyonuyla, izole yaşamı huzurla birleştiriyor. Projede alışverış sokağı olarak tanımlanan dükkânların olduğu bölüm, özlenen mahalle konseptini tamamlıyor.